Jobb i Skanfil

Her vil du til enhver tid ha oversikt over ledige stillinger hos Skanfil.


Logistikkmedarbeider Oslo

Skanfil Auksjoner AS er Norges største auksjonshus og vi vokser og tar stadig nye segmenter i markedet. Det siste året har vi økt staben og produksjonen på vår Oslo-avdeling og søker dermed etter en ny kollega i 60 % stilling som har erfaring med å pakke/håndtere kunst i glass og ramme, porselen, glass og antikviteter.

ARBEIDSOPPGAVER
- Pakke og sende objekter.
- Merking og sortering av objekter.
- Bestille fraktsedler og ha kontakten mot Bring, vår transportør.
- Kontaktpunkt mot logistikkavdelingen på hovedkontoret i Haugesund.
- Stillingen er fysisk. En del tunge løft og bæring må påberegnes.
- Andre arbeidsoppgaver som håndtering av avfall, være behjelpelig med kunder i å bære inn/ut og andre naturlig praktiske arbeidsoppgaver vil inngå i stillingen ved behov.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER
- 5 år+ relevant erfaring med å pakke objekter.
- Erfaring med å håndtere store mengder varer og levere i hht. tidsfrister.
- Kandidater med erfaring i å pakke og håndtere særlig skjøre og knusbare gjenstander fra tidligere er spesielt interessante.  Med dette menes malerier og kunst i glass og
ramme, skilt, plakater, glass, porselen og andre antikviteter.
- Ordinære digitale ferdigheter.
- Gode språkferdigheter i norsk.
- Førerkort klasse B.

PERSONLIGE EGENSKAPER
- Effektiv og nøyaktig.
- Høy arbeidsmoral og godt humør.
- Serviceinnstilt og kundeorientert.

Vi tilbyr en praktisk stilling der du vil få en nøkkeloppgave i å håndtere, pakke og sende avgårde objekter. Du vil få åtte entusiastiske og dyktige kollegaer som er glade i jobben sin i et godt og humørfylt arbeidsmiljø. Arbeidssted vil være i Brynsveien 12. Ordinær arbeidstid mellom 8-16, og vi ser for oss tre dager i uken. Stillingen kan økes til 100% ved et eventuelt behov i fremtiden.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og ordnede arbeidsforhold. Nærmeste overordnede vil være avdelingsleder i Oslo. For mer informasjon kontakt avdelingsleder Alexander Foss på 920 79 197 / alexander@skanfil.no. Søknad og CV sendes til Alexander innen 03.01.22.